Aggéres ontvangt 'Oorkonde van de Genie'

Op donderdag 26 september 2013 organiseerde de Genie (onderdeel van het Nederlandse leger) het “Symposium van de Genie” met als onderwerp “De Genie dient Nederland!”. Aggéres demonstreerde er de Velox, een waterkering die in slechts enkele minuten 100-den zandzakjes kan vervangen.

Bron: Aggéres
Datum: 26/09/2013
Foto: Aggéres

De vraag voor de Genie was wat zou kunnen bijdragen aan de nationale veiligheid en aan Defensie. De Genie ging op zoek naar het product (of de dienst) dat zijn steentje zou kunnen bijdragen aan de nationale veiligheid of aan Defensie. Veiligheidspartners uit de overheid, kennisinstituten en bedrijven kregen de mogelijkheid producten te demonstreren.

Zo stelde Aggéres met trots de Velox voor: een mobiele keermuur die automatisch ontplooit door het stijgende en dreigende water. Met de hulp van de Nederlandse Genie werd een overstroming geënsceneerd.  Twee Velox keringen keerden met succes het water bij een gecreëerde dijkcoupure.

Onder het motto: “Getest, goedgekeurd en verkocht!”, ontving Aggéres (voorheen BFDS, Benelux Flood Defence Systems) samen met een 5-tal andere bedrijven in de (onder-)waterbouwsector, de “Gouden Pioniersschop 2013” en nu dus ook de bijhorende Oorkonde.

Het jonge dynamische bedrijf werkt aan tal van nieuwe producten en biedt dus nog heel wat groeimarge en potentieel.  U hoort ongetwijfeld nog van hen!

Overtuigd van onze producten?
Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Overtuigd van onze producten?
Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen