Strategische alliantie Aggéres - Aizawa

Na een succesvolle missie met de ‘EU Gateway to Japan’ in maart en een eerste bezoek van de heer Seiji Nakamura in juni, werden we vereerd met het bezoek van het Japanse bedrijf Aizawa Concrete Corporation. Samen met de CEO, de heer Yoshihiro Aizawa, heeft Aggéres de details voor een strategische alliantie voor de Aziatische markt afgerond.

De Aizawa Concrete Corporation, met kantoren in Tokio, Sapporo, Singapore, Yangon, Hongkong, Sjangon, Delhi, Vladivostok en Ulaanbaatar, is onze voorkeurspartner voor de introductie van onze producten en diensten in Japan en Azië.
De toegevoegde waarde van deze samenwerking gaat in beide richtingen; de expertise van Aizawa op het gebied van geprefabriceerd beton zal ons helpen om de efficiëntie van grootschalige projecten te verbeteren.

‘De recente overstromingen in Japan en de aanhoudende problemen in de Zuidoost-Aziatische regio tonen duidelijk aan dat er dringend behoefte is aan innovatieve oplossingen. De ervaring van Aggéres als leverancier aan de Nederlandse en Belgische overheid op dit gebied zal de implementatie van deze systemen versnellen’, aldus Anthony Femont (Director -Aggéres).

De eerste projecten in Japan zijn reeds in studiefase en zullen in 2020 worden gerealiseerd.

‘AIZAWA is erg tevreden dat we een strategisch partnerschap zijn gestart met Aggéres in Japan. We zijn ervan overtuigd dat de joint venture met Aggéres in Japan zal leiden tot verdere uitbreiding van de activiteiten in Azië. Wij geloven dat de technologie en producten van Aggéres het leven en de bezittingen van mensen beschermen tegen de Aziatische klimaatverandering, die steeds ernstiger wordt als gevolg van de opwarming van de aarde’, zegt Yoshihiro Aizawa (CEO – Aizawa Concrete Corporation).

Aizawa Concrete Corporation, opgericht in 1963, heeft een grote expertise als producent op het gebied van cement, kant-en-klaar beton, voorgespannen beton, betonpalen en andere betonconstructies. Aizawa heeft een omzet van 150 miljoen euro en stelt 620 mensen te werk.

Bron: Aggéres
Datum: 03/12/2019

Overtuigd van onze producten?
Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Overtuigd van onze producten?
Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen