REALISATIE: ESSERS LOGISTICS

LOCATIE: GENK – BE

KLANT: ESSERS LOGISTICS CO

PERIODE : 2016

 

VLOEISTOFBARRIERE

Bij Essers Logistics co. te Genk worden gevaarlijke stoffen opgeslagen. De brandweer verplicht hen maatregelen te nemen om deze op te vangen bij lekken, brand of andere problemen.

Aggéres installeerde 11 automatische vloeistofbarrières (7 enkele en 4 dubbele barrières) met een kerende hoogte van 200 mm, onderverdeeld in 4 zones, en aangesloten op een eigen perslucht systeem. Deze volautomatische vloeistofbarrières zijn verbonden met de brandmelding installatie van Essers en activeren bij een alarm telkens in de desbetreffende alarmzone. In de centrale controle unit komt tevens een signaal aan ter bevestiging van de sluiting van elke individuele barrière. De barrières kunnen bovendien vanop afstand per zone bediend worden. De dichtingen bestaan uit een zeer flexibel, chemisch bestendig en brandvertragend schuim (DIN 4102-B1).

De vloeistofbarrières voldoen aan de nationale en internationale richtlijnen en alle bestaande eisen van de EU lidstaten met betrekking tot de opvang van contaminanten en gecontamineerd bluswater. (bv. Seveso II-richtlijn 96/82/EC, 96/082/EEC).

Overtuigd van onze producten?
Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen