Aqualock-waterwerende garagepoort©

Het gepatenteerde, gecertificeerde waterdichtingssysteem transformeert een kantelpoort in een waterkering en dit met hetzelfde gebruiksgemak als een traditionele poort. Nu hoeft u alleen uw garagedeur te sluiten om perfect beschermd te zijn.
Een groot voordeel ten opzichte van traditionele waterkeringen die moeten worden gemonteerd en geïnstalleerd om effectief te zijn.
Aan de ontwerpzijde hoeft u geen compromissen te sluiten; dankzij een ruime keuze aan kleuren en materialen kan de buitenkant van de garagedeur perfect worden aangepast aan de esthetiek van uw huis.

 

Er zijn 2 installatiemogelijkheden voor de waterwerende garagepoort:

– installatie tussen de dagkanten
– installatie achter de dagkanten

 

 

Dankzij het AquaLOCK®-systeem blijft 99,9% van het water buiten staan en dit tot een hoogte van 1,6 m.
De IFT certificering “Bescherming tegen overstromingen” garandeert dat gedurende 24 uur minder dan 240 liter water in uw garage zal sijpelen; minder dan 10 liter per uur (wat overeenkomt met een pak van 6 flessen water)! Het cijfer is zelfs nog lager omdat testen worden uitgevoerd met schoon leidingwater terwijl overstromingswater  steeds vervuild is met modder en andere deeltjes die de kleine openingen, die het water kunnen binnenlaten, zullen sluiten.

 

Bekijk HIER de gebruikershandleiding

Overtuigd van onze producten?
Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen